PEL-Tuote alkaa myydä Tumen kylvökoneita Itä-Suomessa

Suomen maatalouskaupan murros ja myyntikanavien siirtyminen ulkomaiseen omistukseen saivat Tume-Agrin muuttamaan myyntikanavaansa. PEL-Tuote omistaa 45 prosenttia Tume-Agri Oy:stä.

 

– Tästä eteenpäin Tumen kylvökoneita myy Itä-Suomessa PEL-Tuote ja muualla Suomessa koneet myydään suoraan Tumen tehtaalta. Näin asiakas löytää Tumen, Kivi-Pekan ja Livakan tuotteet helposti yhteisen myyntiverkostomme kautta, sanoo Tume-Agri Oy:n toimitusjohtaja Patrik Jungarå.

 

Suoramyynnin myötä Tume pääsee entistä lähemmäs asiakkaiden arkea ja voi tarjota parasta mahdollista palvelua niin tekniikan, myynnin kuin jälkimarkkinoidenkin osalta.

 

– Voimme vastata nopeammin asiakkaiden huolto- ja varaosatarpeisiin, kun yhdistämme palvelumme, sanoo PEL-Tuote Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lappalainen.

 

Tume tulee panostamaan vahvasti myös käytettyjen koneiden tehdaskunnostukseen. Viljelijät odottavat nykyisin luotettavuutta myös vaihtokoneilta. Jatkossa Tume aikoo tehdaskunnostaa merkittävän osan vaihtokoneista.

 

– Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan asiantuntemuksen ja parhaan tuotteen parhaaseen hintaan, ilman välikäsiä, kertoo hallituksen puheenjohtaja Heikki Sola.

 

Tume ja PEL-Tuote aloittavat suoramyynnin 1. lokakuuta. Asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin KoneAgria-näyttelyssä Tampereella 12–14. lokakuuta.