Maatilayrittäjä Tuomo Siljanen: ”Kivi-Pekka toimii varmasti”

 

Kun maatilayrittäjä Tuomo Siljanen päätti aloittaa kivenkeruu-urakoinnin, hän päätti hankkia uuden kivikoneen PEL-Tuotteelta. Kotitilan lähellä toimivan yrityksen koneet olivat Siljaselle tuttuja jo vuosikymmenten takaa, joten yhteistyön jatkaminen oli luonnollista.

Siljasen Virtala-niminen tila sijaitsee Rantasalmella noin seitsemän kilometrin päässä PEL-Tuotteesta. Siljasen mukaan PEL-Tuote Oy on kasvava ja eteenpäin menevä yritys, joka kehittää jatkuvasti tuotantoaan asiakkaitaan unohtamatta.

– Keskustelin PEL-Tuotteen kanssa uuden koneen hankkimisesta, ja he suosittelivat tätä Kivi-Pekka 7 -konetta sen tehokkuuden vuoksi. Tämä sopii hyvin urakointikäyttöön, Siljanen kertoo

Kivi-Pekka 7:ssä merkittäviä uudistuksia

– Minulla on Kivi-Pekka-kivenkeräyskoneista kokemusta jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Nyt käytössä on koneen uusin ja suurin versio, Siljanen mainitsee.

Siljasen mukaan Kivi-Pekka 7:ssa on aivan uusia ominaisuuksia. Hän kehuu etenkin laitteen 6,6-metrin työleveyttä sekä entistä suurempaa kivikonttia, jotka tehostavat huomattavasti työskentelyä. Hänen mielestään kone on myös helppoa laittaa toimintakuntoon pellolle saavuttaessa.

– Kivi-Pekassa on parasta sen toimintavarmuus. Itselläni on vain hyvää kokemusta Kivi-Pekasta. Siihen on myös saanut erittäin hyvin varaosia tarvittaessa, Siljanen kuvailee.

Mutkatonta asiakaspalvelua suoraan tehtaalta

Siljanen asuu lähellä PEL-Tuotteen tehdasta, joten hän on tottunut asioimaan suoraan tehtaan väen kanssa. Hänen mukaansa tehtaalla on helppoa keskustella hankittavien laitteiden lisävarusteista ja käytännön asioista. Myös koneiden huolto käy helposti tehtaan avustuksella.

– PEL-Tuoteen kaverit kyselevät myös jälkikäteen, kuinka kone on toiminut ja he tulevat huoltamaan sitä tarvittaessa. Tehtaalla on aina ollut joku paikalla, jos olen apua tarvinnut, Siljanen summaa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osastolla 6h2 Helsingin Maatalouskonemessuilla 15.–17.11.2018