Pumppukuormaimet

Pumppukuormaimella varustetun lietevaunun täyttäminen on siistiä, helppoa ja nopeaa: koko työvaihe onnistuu traktorista poistumatta. Pumppukuormain on mahdollista asentaa kaikkiin uusiin vaunumalleihimme, kolmesta kuormainmallista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Pumppukuormaimet on myös mahdollista varustaa siirtopumppauksella, jolloin lietevaunu voidaan tyhjentää varastosäiliöön tms. kuormaimen vaahtoletkua pitkin.

Pumppukuormaimien puomiston liikeradat ovat tarkkaan harkittuja. Pumpppaaminen onnistuu myös kaivoista tms. pienellä läpimenoaukolla varustetuista säiliöistä. Imupumppuna toimii suomalainen Mäki-Reini Oy:n valmistama hydraulinen uppopumppu. Käyttämissämme uppopumppumalleissa on erityisominaisuutena vastaventtiili, joka estää lietteen pääsyn traktorin hydrauliikkajärjestelmään mahdollisen letkurikon sattuessa.

 

6″ ETUPUMPPUKUORMAIN

6″ etupumppukuormain asennetaan lietevaunun keulalle vetoaisaan laippakiinnityksellä. Kiinnitystapansa vuoksi asennus on helppo tehdä myös jälkikäteen vanhempiin lietevaunuihin, jolloin lietteen kulku säiliöön voidaan ohjata jo olemassa olevan sivutäyttöputken kautta. Kuormaus tapahtuu lietevaunun oikealta puolelta. Tiedustele jälkiasennuksen mahdollisuutta lietevaunuusi myyjiltämme!

 

6″.

Etupumppukuormain

Ulottuvuus 3 m maanpinnasta alaspäin.

Pumppausteho 12 000 l / min vedellä.

Hydrauliikan tarve 60 l / 200 bar.

Täyttöletku 6″, vaahtoletku 4″.

 

 

 

 

 

 

6″ SIVUASENTEINEN PUMPPUKUORMAIN

 

6″ sivuasenteinen pumppukuormain asennetaan lietevaunuun sivulle säiliön kylkeen laippakiinnityksellä.

Sivuasenteinen pumppukuormain (640x523)

Kuormaus lietevaunun oikealta puolelta.

Ulottuvuus 3,5 m maanpinnasta alaspäin.

Pumppausteho 12 000 l / min vedellä.

Hydrauliikan tarve 60 l / 200 bar.

Täyttöletku 6″.

Vaahtoletku 4″.

 

 

 

 

8″ KESKIASENTEINEN PUMPPUKUORMAIN TELESKOOPPIVARRELLA

Keskiasenteisella pumppukuormaimella voidaan kuormata lietevaunun molemmilta puolilta. Puomiston rakenne on suunniteltu niin, että koko lietevaunun painopiste jää alemmaksi. Teleskooppivarrella voidaan säätää puomiston pituutta lyhemmäksi kuljetuksen ajaksi. Koko yhdistelmästä tulee näin ollen siis kompaktin näköinen ja vakaa vetää traktorin perässä. Pumppukuormaimen kääntö on toteutettu vankkatekoisella hammaspyöräkäännöllä.

 

Keskiasenteinen pumppukuormain

Kuormaus lietevaunun molemmilta puolilta.

Ulottuvuus 4,0 m maanpinnasta alaspäin.

Pumppausteho 20 000 l / min vedellä.

Hydrauliikan tarve 70 l / 200 bar.

Täyttöletku 8″.

Vaahtoletku 5″.

 

Keskipumppukuormain on varustettu teleskooppivarrella.

Teleskooppivarsi