Tuotteet

PEL-tuote Oy on erikoistunut valmistamaan Kivi-Pekka-kivenkeräyskoneita. Kivi-Pekka-kivenkeräyskoneiden tuotekehitys on jatkunut voimakkaana vuodesta 1997 jolloin koneita alettiin valmistamaan. Kivi-Pekan tuotekehitys on avaintekijä yrityksen menestyksessä.

PEL-Tuote valmistaa ja myy myös perinteikkäitä Livakka-lietevaunuja. Lietevaunut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan pumppukuormaimilla, multaimilla tai letkulevittimillä.

Pääsimme World Manufacturer Identifier -tunnisteluetteloon!

Ainutlaatuisuutemme on todistettu kunnialla päästä WMI:n, World Manufacturer Identifier -listalle vuodesta 2019. WMI yksilöi moottoriajoneuvon tai perävaunun valmistajan. Koodi osoitetaan tietyin kriteerein ajoneuvolle, jotta mainitut valmistajat ja alkuperä voidaan tunnistaa. Se varmistaa myös ainutlaatuisuuden kaikista valmistetuista ajoneuvoista.

Tume

Tume-Agri Oy valmistaa ja markkinoi kylvöön ja muokkaukseen tarkoitettuja maatalouskoneita. Tuotteet markkinoidaan Tume- ja Hankmo-tuotemerkeillä, jotka ovat alansa vanhimpia ja tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ja niitä myydään loppukäyttäjäasiakkaille yli 20 maassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Katso lisää