Stenplockaren utan like

KIVI-PEKKA

har en hållbar konstruktion, tillverkas med 30 års erfarenhet bidrar till att hålla de övriga maskinerna oskadade och ger möjlighet till större avkastning

har en hållbar

konstruktion, tillverkas med 30 års erfarenhet

bidrar till att hålla de övriga maskinerna oskadade

och ger möjlighet till större avkastning

Kivi-Pekka är avsedd för uppsamling av fasta stycken, såsom stenar, från alla slags underlag. Med den rensar man effektivt åkermarker från sten och röjer bort rotsystem och ris från nyanlagda åkrar. Kivi-Pekka används även vid anläggning av vägar, på golfbanor och i andra grönbyggnadsarbeten.

Spara pengar och skona hälsan

Tidigare plockades stenarna ofta bort från åkern för hand. Detta är tidskrävande och i värsta fall en hälsorisk på grund av den fysiska belastningen. Dessutom är resultatet aldrig lika bra som efter maskinell plockning. En åker som noga rensats på sten ger bättre skörd och skyddar andra arbetsmaskiner mot skador och ger därmed lägre reparationskostnader.

Kivi-Pekka-stenplockarens effektivitet är i en klass för sig och den största modellen plockar upp stenarna på sju meters bredd. Vid steniga förhållanden är plockningseffekten 1 500 kg sten per minut. Tippningshöjden är 290 cm, vilket gör att stenarna kan tömmas ut i höga jordförflyttningsmaskiner.

Kivi-Pekka-stenplockarna tillverkas yrkeskunnigt och stålkvaliteterna och komponenterna som används i dem har valts ut noga utifrån en lång erfarenhet.

Kivi-Pekka 3,3

En prisvärd, enkel och effektiv lösning

Kivi-Pekka 4

Arbetshästen som bjuder på grundläggande säkerhet och kostnadseffektivitet

Kivi-Pekka 5

En bestående favorit

Kivi-Pekka 6

Effektiv rensning av stora arealer

Kivi-Pekka 7

Maximal arbetseffekt och hållbarhet i samma maskin

Effektbehov med liten traktor

70 hk och 20 l/min

Världskänd

används i över 50 länder

Hög arbetseffekt

Arbetsbredden på sju meter plockar 1 400 kg stenar per minut

Plockar även stora stenar

∅ 50 cm

AUTOMATIONSPAKET underlättar arbetet och gör det mer effektivt

Stenplockaren kan utrustas med Isobus-styrning som mäter arbetsdjupet med en ultraljudssensor och justerar djupet automatiskt. Stenplockare med Isobus-styrning är lätta att hantera och man kan arbeta långa dagar utan att bli trött. Maskinens slitdelar håller avsevärt längre med hjälp av automationspaketet eftersom de inte används i onödan.

Välj en stenmaskinsmodell och läs mer

Nyhet

Min

Sten plockare

Stenplockaren skräddarsys för just dina behov.

Jämför egenskaperna, till exempel arbetsbredd och utrustning, och välj de lösningar som passar dig bäst.

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.