fbpx

Livakka

Easy Control

Easy Control on hyvä valinta ohjaimeksi perustoiminnoilla varustettuun lietevaunuun. Toimintojen hallinta on toteutettu on/off venttiileillä ja ohjaimena toimii viidellä painonapilla varustettu kätevän kokoinen kalvopainikeohjain. Se on  yksinkertainen, varmatoiminen ja edullinen rakenne.

Vaunussa on on/off toiminnot liikkeille ja niitä ohjataan traktorin omilla kolmella lohkolla. Yksi ohjaimen painallus vaihtaa kolme toimintoa. Mäki-Reinin ja jakajan välinen valinta tehdään Easy Control.ohjaimella ja 3/2 venttiili vaunussa. Eli yksi painallus aktivoi pumppukuormaimen, toinen multaimen jne.

Easy Control -ohjaimella varustettu vaunu on aina kitkaohjattu. Määränsäätönä kolmitieventtiilin kyljessä on mekaaninen rajoitin. 

Painatus on toteutettu paineakun avulla ja painetta seurataan vaunun keulassa olevalla painemittarilla. Työvalot ja telin lukituksen merkkivalot ovat ohjaimessa.

Näyttö
Pilot+
naytto_perus
Premium
bomech
Bomech -vetovannasmultaimet
naytto_perus
Ohjaimet
multaimet-1
Kiekkomultaimet
Livakka Pro 23 lietevaunu
Pro vaunut
Livakka Bomech
Light vaunut
Sivupumppukuormain
Pumppukuormaimet

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.