fbpx

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Royal Highland Show Scotland

The Royal Highland Show is an annual event, showcasing the best of food, farming and rural life at Ingliston in Edinburgh.

Borgeby Fältdagar

Borgeby Fältdagar in Sweden 29.-30. June 2022! Welcome back to the agricultural fair for professional farmers!

Farmari

Maatalousnäyttely Mikkelissä kesällä 2022.

Maatalouskonemessut

MaatalousKonemessut 2022 esittelee isosti koko maatalouden koneet, laitteet ja palvelut! Tarjolla on saman katon alla historian laajin kattaus koneita, laitteita ja palveluita maatalouden tarpeisiin. Sisä- ja ulko-osastoilla oli vuonna 2018 esillä yli 300 yrityksen tuotteet ja palvelut! Messuilla esitellään laajasti nurmi-, vilja- ja karjatalouden koneita ja laitteita. Esillä ovat myös eläinten ruokinta, karjatalouden tuotantopanokset ja rakentaminen, […]

SIMA Paris

INTERNATIONAL EXHIBITION OF SOLUTIONS AND TECHNOLOGIES FOR EFFICIENT AND SUSTAINABLE AGRICULTURE

Agritechnica

Hanover Fairgrounds Hanover

HOME OF FARMING PIONEERS Discover product innovations and the latest technologies in Hanover and at AGRITECHNICA digital from 12 to 18 November 2023. Benefit from the specialist knowledge of international experts and use our extensive business services. Become part of the AGRITECHNICA network.

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.