Kylvökoneet

Viljele vaivattomasti Tumella

Tumen kylvökoneet ovat Suomen suosituimpia kylvökoneita. Suomessa Turengissa valmistetut koneet tunnetaan selkeästä rakenteestaan, toimintavarmuudessaan ja kustannustehokkuudestaan. Tumen kylvökoneet ovat haluttuja myös noin 20 vientimaassa.

Orionissa on yhdistetty ominaisuuksia Tumen eri kylvölannoitinmalleista, joten siitä on saatu todella kilpailukykyinen ja monipuolinen malli eri kylvöolosuhteisiin. Lähtökohtaisesti kone on tarkoitettu perinteisesti- tai kevytmuokattuun kylvölannoitukseen. Orion on ISOBUS-yhteensopiva.

Yleiskylvölannoitin kaikille viljelymenetelmille ja maalajeille. Kone sopii rajoituksetta niin suorakylvöön, minimimuokattuun viljelytapaan kuin perinteiseen kyntö/äestys -menetelmiinkin. Super Nova Combissa siirrytään uuteen aikakauteen: kone on ISOBUS-yhteensopiva.

Yleiskylvölannoitin, joka sopii kaikille viljelymenetelmille ja maalajeille. Kone käy suorakylvöön, minimimuokattuun sekä perinteiseen kylvöön.

Kylvöjyrä on suunniteltu kestämään kovia rasituksia. Kone toimii hyvin myös poikkeuksellisen kivisissä olosuhteissa.

Nimensä mukaisesti Jyräcombi (JC) yhdistää kaksi työvaihetta: kylvötyön ja pellon jyräyksen. Huippusuosittua konemallia on vuosien varrella kehitetty tuomalla siihen lisää tekniikkaa, ominaisuuksia ja lisävarusteita.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto!

Greenmaster-kylvökone on erityisesti heinänkylvöön soveltuva pintakylvökone, jossa ei ole lainkaan vantaita.

Tume CK on edullinen ja helppokäyttöinen valinta erityisesti nurmitiloille ja luomuviljelyyn, jossa lannoitteiden yhtäaikainen sijoittaminen ei ole tarpeen.

Sivupyöräinen, nostolaitesovitteinen KL-kylvölannoittin on perinteinen ja näppärä käyttää. KL voidaan varustaa lisäsäiliöllä, jolloin koneeseen mahtuu vaivatta suursäkililinen lannoitetta. 

Sivupyöräinen, hinattava  HKL-kylvölannoittin on jo klassikko kylvölannoittimien joukossa. Koneen suuret, tasapohjaiset säiliöt tuovat tehokkuutta työhön. 

Tutustu Tumen koneisiin nettisivulla

Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.