fbpx

LIVAKKA

Pilot+

Pilot+ ohjainpaketin hallintalaitteina toimivat joystick ja 4,3 ” näyttö. Pilot+ toimii niin vapaasti kiertävällä kuin hydraulisella pumpulla varustetuissa traktoreissa. Käyttäjä voi hienosäätää koneen liikkeet haluamallaan tavalla. Teli lukittuu automaattisesti ja Pilot+ voidaan varustaa myös määränsäätöautomatiikalla.

Vaunussa on yksi 180/63 -litrainen proportionaaliventtiili Mäki-Reinille ja jakajalle. Vaunun 2-siivuisen proportionaaliventtiilin kautta ohjataan aina kahta on/off lohkoa. Ohjaimella voi käyttää kahta liikettä yhtä aikaa. Kaikkia hydraulisia venttiileitä ja antureita hallitaan IFM cr0020 I/O -tietokoneella. Kaikkia liikkeitä ohjataan joystickin ja näytön avulla. 

Vaunu on kitkaohjattu. Kaikkia liikkeitä ja öljyn virtausta voi säätää itse näytöltä. Toiminta päisteessä helpottuu yhdellä näppäimellä toimivien luistien ja 3-tie venttiilien avulla. Ajonopeutta voi seurata pyörällä olevan induktiivisen anturin avulla.

Video: Pilot+ käyttöönotto

Katso video
Easy control
Easy Control
naytto_perus
Premium
bomech
Bomech -vetovannasmultaimet
naytto_perus
Ohjaimet
multaimet-1
Kiekkomultaimet
Livakka Pro 23 lietevaunu
Pro vaunut
Livakka Bomech
Light vaunut
Sivupumppukuormain
Pumppukuormaimet

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.