LIVAKKA

Pilot+

Pilot+ hallintalaitteina toimivat joystick ja 4,3 ” näyttö. Pilot+ toimii niin vapaasti kiertävällä kuin hydraulisella pumpulla varustetuissa traktoreissa. Käyttäjä voi hienosäätää koneen liikkeet haluamallaan tavalla. Teli lukittuu automaattisesti ja Pilot+ voidaan varustaa myös määränsäätöautomatiikalla.

Vaunussa on yksi 180/63 -litrainen proportionaaliventtiili Mäki-Reinille ja jakajalle. Vaunun 2-siivuisen proportionaaliventtiilin kautta ohjataan aina kahta on/off lohkoa. Ohjaimella voi käyttää kahta liikettä yhtä aikaa. Kaikkia hydraulisia venttiileitä ja antureita hallitaan IFM cr0020 I/O -tietokoneella. Kaikkia liikkeitä ohjataan joystickin ja näytön avulla. 

Vaunu on kitkaohjattu. Kaikkia liikkeitä ja öljyn virtausta voi säätää itse näytöltä. Toiminta päisteessä helpottuu yhdellä näppäimellä toimivien luistien ja 3-tie venttiilien avulla. Ajonopeutta voi seurata pyörällä olevan induktiivisen anturin avulla.

Video: Pilot+ käyttöönotto

Katso video
Easy control
Easy Control
naytto_perus
Premium
bomech
Bomech -vetovannasmultaimet
naytto_perus
Ohjaimet
multaimet-1
Kiekkomultaimet
Livakka Pro 23 lietevaunu
Pro vaunut
Livakka Bomech
Light vaunut
Sivupumppukuormain
Pumppukuormaimet
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on tumblr
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on vk
Share on odnoklassniki
Share on print

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.