Muokkaimet

Muokkaa vaivattomasti Tumella

Tumen historiassa erilaisia muokkaimia on tehty kauan. Nykyisen ympäristötukipolitiikan ohjatessa viljelyä yhä enemmän, Tume on tuonut markkinoille ratkaisuja, jotka auttavat viljelijöitä mm. hiilen sidontaan liittyvissä ongelmissa. Nyt Tume-Agrilta löytyy Suomen laajin kotimainen kylvö- ja kylvömuokkausmallisto. Tumen muokkaimet valmistetaan ammattitaidolla ja materiaaleina käytettävät teräslaadut ja komponentit ovat tarkoin valikoituneet pitkän kokemuksen pohjalta. 

Harrow S-olkiäes soveltuu sadonkorjuujätteiden käsittelyyn, kevyeen maanmuokkaukseen sekä pysyvän nurmen käsittelyyn.

T-mallia voidaan hyvillä perusteilla kutsua varsinaiseksi yleisäkeeksi, jolla onnistuu sekä kultivointi että kylvömuokkaus erilaisilla maalajeilla niin keväällä kuin syksyllä.

Lapiorullaäes on tuttu ja tehokas perusmuokkauskone.

Harrow D -lautasmuokkain soveltuu sänkimuokkaukseen, kevennettyyn muokkaukseen ja kylvömuokkaukseen.

CultiPack-kiekkomuokkain soveltuu käytettäväksi pelkkänä muokkaimena tai sen voi kytkeä koneyhdistelmäksi Tume-kylvölannoittimen eteen.

Tume Cultiplus on tarkoitettu perusmuokkaukseen ja kylvömuokkaukseen. Cultiplus on samassa yksikössä oleva kultivaattori ja lautasmuokkain, mutta niiden ominaisuuksia voi käyttää myös erillään. 

Tutustu Tumen koneisiin nettisivulla

Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.